Vi er et ungt firma, men har en lang historie i byggebranchen

A-Supply blev stiftet tilbage i 2012 af Arni-Ingemar Hansen, der stadig fungerer som adm. direktør, og han varetager stadig den daglige drift i virksomheden. Arni er opkaldt efter sin morfar Àrni Gudmundson på Island, som var murermester i Reykjavik, Arni’s morfar sagde altid, hvis du skal investere i noget godt, så gør det i byggerier og dette råd har jeg fulgt lige siden.

Vores mål med og etablere A-Supply var, at bevise hvordan man kan levere tidssvarende og kvalitative helhedsløsninger, som tilgodeser både producenten, kunden og andre interessenter hele vejen rundt, dette har gjort at vi i dag er en salgsplatform/Grossist for fabrikker i ind og udland som via A-Supply sælger sine produkter via vores store forhandlerled, som i dag er Dansk Supermarked, Stark og de fleste førende trælaster + førende webshops og andre forhandlere i Danmark, Færøerne og Island.

Vi i A-Supply er glade for vi har fået etableret en salgsplatform/Grossist der gavner hele værdikæden og vi er glade for den tillid vores fabrikker og vores forhandler viser os i det daglige arbejde. Og netop p.g.a denne tillid er vi hele tiden på jagt efter noget mere, derfor har vi EU til at hjælpe os med og finde nye fabrikker, så vi kan få flere nye spændene produkter ud til vores forhandlere og derved tilfredsstille det store behov der er for materialer. Vi er på udkig efter nye leverandører af høj kvalitet og CE-mærket produkter fra leverandører i Europa med produkterne, der opfylder de europæiske kvalitetskrav og for at blive certificeret i henhold til DS-standarder for salg i Danmark.

A-Supply startede med fokus på betonprodukter, men i årenes løb er der tilføjet flere andre byggeprodukter som bauroc Porebeton, granit, isoleringsmaterialer og stål til deres portefølje. Vi fungerer ikke som et traditionelt virksomhed, da vores forretningsmodel bygger på et tæt samarbejde med vores fremhævede leverandører, der betragter os som deres salg og logistiske platform for at komme ind på det danske bygge- og anlægsmarked. For at lette logistikken for vores kunder har A-Supply etableret lagerfaciliteter i det centrale Danmark, så leverandørerne får deres produkter ind på vores centrallager. Dette giver hurtig adgang til det fulde danske marked og grossistnetværket baseret på styringen af ​​forsendelsesprocessen, hvilket optimerer værdikæden for leverandørerne. Produktporteføljen inden for byggematerialer inkluderer forskellige produkter inden for: – Beton – Cement – Fundamentblokke – bauroc Porebeton/gasbeton – Isoleringsmaterialer – Stålprodukter til konstruktion. Vi har stor interesse i at tilføje nye produkter til den eksisterende produktportefølje for at optimere servicen til vores kunder.

Etableret i 2012, fungerer selskabet som en salgsplatform / grossist for B2B distributionssalg og sælger forskellige produkter til hus og have. Desuden er virksomheden medejer af et bygningsfirma, der montere gasbeton/Porebeton rundt omkring i Danmark, samt medejer af et Arkitektselskab.

Med venlig hilsen
Arni Ingemar Hansen
Ceo / Administrerende direktør