Om Bauroc gasbeton

Alle baurocs grundråstoffer er naturlige mineralske materialer fra Estland, som kommer fra fabrikkens umiddelbare omgivelser: Cement fra Kunda, kalk fra Rakke og sand fra Bauroc AS’ egen sandgrav i Toolse. Det er vigtigt at nævne, at der ikke anvendes olieskiferaske ved fremstillingen af bauroc-produkterne. Ved de såkaldte „askeblokke“ fra Narva drejer det sig på grund af en helt anden sammensætning af og egenskaber for råstofferne om et helt andet materiale.

bauroc er det letteste stenmateriale i byggesektoren, som samtidig fremviser tilstrækkelig trykstyrke til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger.

Takket være sammenspillet mellem højværdige råstoffer og moderne produktionsteknologi opnås optimerede værdier for densitet i forhold til trykstyrke; dermed repræsenterer bauroc-produkterne den absolutte verdenstop indenfor dette felt.

Læs mere

Samarbejde med Bauroc

Vi fungerer ikke som et traditionelt virksomhed, da vores forretningsmodel bygger på et tæt samarbejde med vores fremhævede leverandører, der betragter os som deres salg og logistiske platform for at komme ind på det danske bygge- og anlægsmarked.

For at lette logistikken for vores kunder har A-Supply etableret lagerfaciliteter i det centrale Danmark, så leverandørerne får deres produkter ind på vores centrallager. Dette giver hurtig adgang til det fulde danske marked og grossistnetværket baseret på styringen af ​​forsendelsesprocessen, hvilket optimerer værdikæden for leverandørerne.

Se produkter

3 forskellige løsinger

Herunder kan du læse mere om Baurocs forskellige løsninger. Med Bauroc findes der løsninger som passer til ethvert byggeri.

Bauroc helhedsløsning

Bauroc helhedsløsning

Bauroc produktportefølje omfatter blokke med forskellige formål og egenskaber, skillevægsplader, U-blokke, overliggere og loftselementer. Alle produkter har dimensioner, som gør det nemt at sætte dem sammen med hinanden, og opføre hele råhuset af Bauroc porebeton med gode varmeisolerende egenskaber.

Vores helhedsløsning består af: ydervægge og bærende indre vægge af Bauroc blokke, lette skillevægge af ELEMENT-skillevægsplader, over åbninger lægges Bauroc OVERLIGGERE og mellemlofter samt taglofter af Bauroc LOFTSELEMENTER.

Alle Bauroc produkter har dimensioner så de nemt kan sættes sammen med hinanden, det er nærmest som at bygge et legehus af LEGO klodser. Huset opføres hurtig og alle konstruktionsknudepunkter og forbindelser er enkle. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at resultatet bliver et sikkert og energieffektivt hus med en lang levetid.

Eftersom Bauroc produkter kombinerer de bedste af porebetons unikke egenskaber som fremragende varmeisolering, varmeakkumulering og lufttæthed, er de egnet til at opføre energieffektive huse (lavenergi-, passiv- samt nær nulenergihuse). Godt gennemtænkte og i praksis velafprøvede varmeisolerende og lufttætte konstruktionsknudepunkter medvirker til, at spare på opvarmningen. Et hus bygget af Bauroc produkter har en enkel konstruktion, lave byggeomkostninger og er velegnet til vores nordiske klima.

Læs mere

Varmeisolerende ydervæg

Varmeisolerende ydervæg

Sammenlignet med vægge af andre byggeblokke, har væggen af bauroc blokke ved lige tykke varmeisoleringslag væsentlig bedre varmeisoleringsevne, der sikrer lavere varmeomkostninger i fremtiden.

Kvadratmeterprisen for en færdigbehandlet blokvæg er billigere sammenlignet med de andre mest almindelige stenblokke.

Byggeprocessen er hurtigere, forbrug af bauroc blokke er kun 8,3 stk./m2 og det er hurtigere at lægge blokkerne på limfugen end at lægge dem med mørtel. Samtidig er det også tilladt at lægge bauroc blokke med mørtel.

Læs mere

Passivhusets ydervæg

Passivhusets ydervæg

Bauroc tilbyder dig som projekteringsansvarlig eller bygherrer en meget enkel  ydervægskonstruktion. Vi anbefaler, at opføre et 300 mm blokmurværk af Bauroc ECOTERM+ 300 blokke med den bedste varmeisoleringsevne, og lægge markedets bedste 200 mm varmeisolering med λD ≤ 0,032 W/(mK) til. Sådan en vægkonstruktion opfylder kravet på U ≤ 0,1 W/(m2K).

Meget positivt er også, at vinduer og døre direkte kan monteres ind i ECOTERM+ murværk, uden behov for yderligere monteringsrammer. Et 200 mm varmeisoleringslag på ydervæg er en almindelig praksis og betydelig nemmere at bygge med end andre traditionelle løsninger.

En yderligere fordel ved at vælge Bauroc produkter i projektering og opførsel af passivhuse er, at det er let at opnå passivhusets påkrævede lufttæthed, fordi selve Bauroc blokmurværket er lufttæt, og for at forhindre luftlækage, skal man kun rette opmærksomheden mod tilslutningssteder (gulve, lofter, døre og vinduer). De strenge krav til passivhusets lufttæthed er forbundet med behovet for, at minimere varmetab som følge af luftlækage.

Læs mere

Vores produkter

Blok produkter

Vi kan tilbyde blok produkter fra Bauroc med et væld af anvendelsesmuligheder indenfor byggeri.

Skillevægs blokke

Bauroc PLADE-skillevægsplader fremstilles af porebeton med en tørdensitet på 535 kg/m³ og en trykstyrke på fb=4,5 N/mm². Pladerne fremstilles i fem forskellige tykkelser (150 mm, 125 mm, 100 mm, 75 mm, 50 mm).

Yderligere produkter

Vi tilbyder mange forskellige størrelser af overliggere, loftselementer og vægelementer.

Bauroc pudsningssystem

Vi tilbyder et unikt pudssningssystem til vægge bygget med Baurocs produkter.

Til den projekteringsansvarlige

Vi har sammen med Bauroc lavet en nem og overskuelig oversigt med informationer til dig som projektansvarlig.

Se mere

A-Supply som leverandør

Med A-Supply som leverandør er du sikret en top professionel samarbejdspartner.

Når du vælger os som leverandør er du sikret et bredt varesortiment til byggeri. Vi kan tilbyde de fleste af de materialer du har brug for til byggeri af råhuse. Derudover kan vi tilbyde et bredt sortiment af bl.a. belægningssten, sand, grus og meget andet.

Vi sætter en stor ære i at tilbyde konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau. Hos A-Supply er en aftale en aftale og den enkelte ordre leveres som en selvfølge altid til den aftalte tid.

A-Supply er din leverandør til byggeri.

Bliv forhandler Kontakt os

Referencer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen

CVR: 34721246

Telefon: +45 7234 4404