Et ungt firma, med en lang historie i byggebranchen

A-Supply blev stiftet tilbage i 2012 af Arni-Ingemar Hansen, der stadig fungerer som adm. direktør, og han varetager stadig den daglige drift i virksomheden.

A-Supply er i konstant udvikling

Vi har gennem mere end 10 år været leverandør til byggeri og vi agter at være her mange år fremover

På trods af firmaets relativt unge alder, så har vi allerede en lang historie i byggebranchen.

Vi kender branchen ind og ud og ser os således også i stand til at tilbyde netop de løsninger som efterspørges ude omkring i landets byggemarkeder samt på byggepladserne.

A-Supply – Leverandør til byggeri.

A-Supply som leverandør

Med A-Supply som leverandør er du sikret en top professionel samarbejdspartner.

Når du vælger os som leverandør er du sikret et bredt varesortiment til byggeri. Vi kan tilbyde de fleste af de materialer du har brug for til byggeri af råhuse. Derudover kan vi tilbyde et bredt sortiment af bl.a. belægningssten, sand, grus og meget andet.

Vi sætter en stor ære i at tilbyde konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau. Hos A-Supply er en aftale en aftale og den enkelte ordre leveres som en selvfølge altid til den aftalte tid.

A-Supply er din leverandør til byggeri.

Bliv forhandler Kontakt os

Samarbejde med Bauroc

Vi fungerer ikke som et traditionelt virksomhed, da vores forretningsmodel bygger på et tæt samarbejde med vores fremhævede leverandører, der betragter os som deres salg og logistiske platform for at komme ind på det danske bygge- og anlægsmarked.

For at lette logistikken for vores kunder har A-Supply etableret lagerfaciliteter i det centrale Danmark, så leverandørerne får deres produkter ind på vores centrallager. Dette giver hurtig adgang til det fulde danske marked og grossistnetværket baseret på styringen af ​​forsendelsesprocessen, hvilket optimerer værdikæden for leverandørerne.

Se mere

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen

CVR: 34721246

Telefon: +45 7234 4404