bauroc-blokke kan lægges begge med en tynd fuge (1…3 mm) ved hjælp af bauroc POREBETONLIM (finkornet mørtel) og med en tyk fuge på 1…2 cm ved hjælp af en konventionel murværksmørtel.Vi anbefaler brugen af porebetonlim, da tykke mørtelfuger forårsager ekstra varmetab i ydervægge, et murværk med tynde fuger er hurtigere og lettere at lægge, og endelig er væggen, der er belagt med porebetonlim, jævnere, og derfor nemmere at slutbehandle. Følgende instruktioner er til installation af bauroc-blokke med tynde fuger.

Lægning af blokke

Alle fuger i murværk skal være helt fyldt med limen.Dette sikrer murværkets nødvendige styrke og holdbarhed.Limlaget
skal være så tykt, at den blok, der skal monteres i den vandrette fuge, vil presse limen lidt ud mellem kanten af blokken Anvendelsen af bauroc LIMSLÆDE sikrer den korrekte limlagtykkelse.Limen, der kommer ud af fugen, skal have lov til at hærde let, og den overskydende lim fjernes med en slibebrætskant eller med en spatel.

Når der lægges eksterne vægge med ECOTERM+ blokke uden yderligere varmeisolering, anbefaler vi at påføre lim til den vandrette fuge i to strimler, mellem hvilke der er et luftgab for yderligere varmeisolering.I ECOTERM+ 375 vægge skal luftrummet mellem strimlen være 5-7 cm og i ECOTERM+ 500 vægge 10…15 cm. Anvendelsen af bauroc LIMSLÆDE sikrer den korrekte bredde på limfugens luftspalte.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen

CVR: 34721246

Telefon: +45 7234 4404